Zoeken

Boek online
of bel voor een afspraak

Tel: 0341-455 161

Vibra-B

VIBRA-B® wordt ingezet op het lichaam voor bodycontouring, spierversteviging, cellulite, het boosten van je metabolisme, lymfedrainage, verbetering van de doorbloeding en (spier) ontspanning.

Voor het gezicht kent VIBRA-B® de volgende toepassingen: anti-aging, onderkin vetreductie, hals-en decollete lift, hyaluronic acid booster, stimulatie collageen & elastine, lipvolume en pre-post operatie.

De behandeling kan ook ingezet worden bij burn-out klachten, longcovid, voor en na een operatie, hormonale klachten, vochtretentie, verhoogde spierspanning, spierzwakte, slaapproblemen, etc.

Door je ‘trillingensysteem’ te activeren met vibraties op de juiste ‘golflengte’ komt je systeem weer op gang en gaat deze weer doen wat het behoort te doen om goed te kunnen functioneren, fit en vitaal te blijven.

Je gaat ervaren dat je beter leert te ontspannen. Zeker als je een druk leven leidt, altijd “aan” staat en veel in je hoofd zit. Kortom, verlang je naar meer kwaliteit van leven?

De VIBRA-B® is meer dan alleen een apparaat voor een beter figuur of een jeugdigere uitstraling. Het geeft je gezondheid, je vitaliteit en ook je geestelijk welzijn een enorme boost! En belangrijker nog: we pakken de oorzaak aan en wordt aangestuurd door je brein.

  • Anti stress

    Lost kramp op als gevolg van een verkeerde houding en hoge stress. Verminderd de spierspanning en verbetert de lymfecirculatie. (kuur 10x voor € 650 inclusief gratis Vitality Check twv € 32,95)

    p.p. 69,95